Showcase app voor producten en diensten

Voor een bedrijf is het heel belangrijk om diensten en producten die zij aanbied te kunnen demonstreren aan hun klanten. Dit is iets wat vertegenwoordigers vaak gebruiken om nieuwe producten aan de man te brengen wanneer zij bij klanten van hen (retailketens e.d.) over de vloer gaan.

Dergelijke mobiele apps, en B2B portals ontwikkelen wij ook voor onze klanten. Klanten vinden het echter vaak niet fijn als deze apps aan het grote publiek getoond worden, als zijnde reclame voor de kunsten van ons eigen bedrijf.

EQX Media Showcase App

Vandaar dat wij (in onze sparetime) een eigen Showcase App hebben ontwikkeld, waarmee onze diensten en producten kunnen worden getoond aan onze bestaande en potentiele klanten. Het leuke van deze Showcase App is dat het een Showcase item op zichzelf is; het demonteert immers een mobiele toepassing die door ons is ontwikkeld.

Naadloos geintegreerd met onze website

Onze Showcase App integreert naadloos met onze website. De app maakt namelijke gebruik van een, door ons ontwikkelde, API (iets waar makkelijk tegenaan geprogrammeerd kan worden), en toont ten aller tijde de meest actuele inhoud. Wanneer op onze website iets word toegevoegd, dan zit het automatisch in de API en dus ook in de Showcase app.

Meerdere platformen, één App

Doordat wij deze applicatie hebben ontwikkeld als een cross-platform toepassing, is dezelfde App te gebruiken op o.a. Windows, iOS en Android.

Downloaden vanuit de Play Store

De mobiele app is te downloaden vanuit de Google Play Store.