EQX Media B.V. Swirl Software development house & marketingbureau

Webdesign

Websites

Een website is het middel bij uitstek om op internet informatie mee te delen. Wij designen functionele websites voor uw organisatie die het oog strelen.

Tijdens het vormgeven van uw website maken wij gebruik van de modernste technieken en frameworks. Zo heeft u een website die bij de tijd is en dit langer blijft.

Websites die wij designen bouwen wij met WordPress. Hiervoor bouwen wij ook zeer regelmatig plugins en thema’s.

Responsive websites zijn bij ons de standaard. Dat wil zeggen dat onze websites op apparaten met alle schermgroottes werken, met één en dezelfde gedeelde codebase.

Web Applicaties

Wanneer een standaard website niet toereikend is, dan bouwen wij voor u een web applicatie. Dit kan nodig zijn vanwege het feit dat er niet enkel data wordt weergegeven.

Web applicaties bouwen wij met Microsoft .NET Core. Dit is een bijkomend voordeel van dat wij een Software Development House zijn.

Als de situatie daarom vraagt, dan geven wij aan de web applicatie één of meerdere frontends. Denk hierbij aan een desktop applicatie of een mobiele app.

Hosting van uw web applicatie kan, net zoals bij websites, op onze eigen servers. Tevens is het een optie om het in de cloud te hosten met Microsoft Azure.

 

Web Technieken

WordPress jQuery React Microsoft Azure GruntJS Bootstrap Sass FontAwesome