EQX Media B.V. Swirl Software development house & marketingbureau

Mobiele Apps

Native Apps

Mobiele apps die wij ontwerpen en ontwikkelen, integreren optimaal in het apparaat waarop deze zullen worden uitgevoerd. Onze toepassingen maken gebruik van de native look-and-feel.

Door de juiste frameworks toe te passen, wordt gebruik van deze applicaties een naadloze ervaring op het besturingssysteem waarop ze worden uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan de gebruikerservaring van gebruikers van onze toepassingen.

Apps voor iOS, Android en Windows maken gebruik van besturingsysteem en gebruikersinterface specifieke functionaliteiten. Hierdoor zijn de toepassingen intuïtief in gebruik en weet de gebuiker dit eenvoudiger te gebruiken.

Ook storen dergelijke applicaties de gebruikers ervan niet tijdens het gebruik, door onverwacht gedrag en onverwachte gebruikersinteractie.

Wij gaan voor een optimale gebruikerservaring.

Frameworks

.NET Core Xamarin Qt

Cross-platform Ontwikkeling

Apps die wij ontwikkelen zijn standaard cross-platform. Dit houdt in dat deze applicaties, indien gewenst, kunnen worden uitgevoerd op iOS, Android en Windows apparaten.

Door de wijze waarop wij mobiele apps ontwikkelen en de frameworks die wij gebruiken voor mobiele apps, is er minimale code nodig om ondersteuning voor een nieuw besturingssyteem toe te voegen. Dit verlaagt in deze gevallen de kosten van de ontwikkeling van dergelijke toepassingen aanzienlijk.

Voordeel van deze wijze van ontwikkelen is; de grootste delen van de codebase worden gedeeld, tussen de versies van de toepassingen voor de verschillende apparaten.

Tevens leent deze methodiek zich ervoor, om zonder ingewikkelde implicaties, een desktop toepassing toe te voegen aan projecten.

Wij gaan voor maximale bruik- en inzetbaarheid.

Apparaten

Apple iOS Google Android Windows Phone