EQX Media B.V. Swirl Software development house & marketingbureau

Desktop Toepassingen

Native Apps

Desktop toepassingen die wij ontwerpen en ontwikkelen, integreren optimaal in het systeem waarop deze zullen worden uitgevoerd. Onze toepassingen maken gebruik van de native look-and-feel.

Door de juiste frameworks toe te passen, wordt gebruik van deze applicaties een naadloze ervaring op het besturingssysteem waarop ze worden uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan de gebruikerservaring van gebruikers van onze toepassingen.

Applicaties voor Windows, Mac en Linux maken gebruik van besturingsysteem en desktopomgeving specifieke functionaliteiten. Hierdoor zijn de toepassingen intuïtief in gebruik en weet de gebuiker dit eenvoudiger te gebruiken.

Ook storen dergelijke applicaties de gebruikers ervan niet tijdens het gebruik, door onverwacht gedrag en onverwachte gebruikersinteractie.

Wij gaan voor een optimale gebruikerservaring.

Frameworks

.NET Core Xamarin Qt

Cross-platform Ontwikkeling

Toepassingen die wij ontwikkelen zijn standaard cross-platform. Dit houdt in dat deze applicaties, indien gewenst, kunnen worden uitgevoerd op Windows, Mac en Linux systemen.

Door de wijze waarop wij dit desktop toepassingen ontwikkelen en de frameworks die wij gebruiken voor desktop ontwikkeling, is er minimale code nodig om ondersteuning voor een nieuw besturingssyteem of desktop-omgeving toe te voegen. Dit verlaagt in deze gevallen de kosten van de ontwikkeling van dergelijke toepassingen aanzienlijk.

Voordeel van deze wijze van ontwikkelen is; de grootste delen van de codebase worden gedeeld, tussen de versies van de toepassingen voor de verschillende besturingssystemen en desktop-omgevingen.

Tevens leent deze ontwikkelmethodiek zich ervoor, om zonder ingewikkelde implicaties, een mobiele app toe te voegen aan de suite van toepassingen die wordt ontwikkeld in projecten.

Besturingsystemen

Microsoft WindowsApple Mac OS GNU/Linux