EQX Media B.V. Swirl Software development house & marketingbureau

Cloud Oplossingen

Cloud Software

Software die altijd beschikbaar dient te zijn, kunnen wij zo ontwikkelen dat deze in de cloud draait. Dit noemt men cloud oplossingen.

Voordeel van cloud software is dat deze oplossingen op meerdere machines kunnen draaien, en dat wanneer dit noodzakelijk blijkt de beschikbare middelen kunnen worden opgeschaald.

Cloud oplossingen gebruiken altijd de middelen die zij nodig hebben en zijn daardoor aantrekkelijk in de prijs. Tevens is cloud software altijd online, waardoor de gebruiker ten aller tijde bij de data of methoden kan.

Desgewenst zijn onze cloud applicaties onafhankelijk van de cloudhosting provider. Wij kunnen de software zo ontwikkelen dat dit in meerder clouds te draaien zou zijn, zodat u snel kunt wisselen van cloudprovider (om bijvoorbeeld de operationele kosten te drukken).

Cloud oplossingen hosten wij standaard met Microsoft Azure, Amazon Web Services of EQX Hosting.

EQX Hosting

Wij hebben een eigen software oplossing ontwikkeld, die ons in de gelegenheid stelt om zelf ook als cloudprovider te fungeren.

Het software pakket dat wij hiervoor intern hebben ontwikkeld heet EQX Hosting en wordt enkel door ons gebruikt. Het is de ‘state of the art‘ software voor cloudhosting.

Deze hosting oplossing stelt ons in de gelegenheid om websites, web applicaties en API’s te hosten.

Wanneer er extra systeemresources nodig zijn voor uw cloud software oplossing, dan is EQX Hosting in staat om dit te detecteren en automatisch op te schalen in beschikbare resources. Zo blijft uw cloud software oplossing altijd maximaal functioneren.

Deze cloud hosting oplossing van ons doet hierin dus niet onder voor oplossingen van andere hosting providers.

Het is betaalbare een hosting voor uw cloud software oplossingen.

Hosting Providers

EQX Hosting Microsoft Azure Amazon Web Services