EQX Media B.V. Swirl Software development house & marketingbureau

API Development

API Ontwikkeling

Wanneer data uit een software oplossing beschikbaar gesteld moet worden aan een andere software oplossing, en er als het ware een brug tussen die twee oplossingen gebouwd moet worden, dan kunnen wij hiervoor een API voor u ontwikkelen.

Een API stelt met methoden data beschikbaar en kan data opslaan in software via verzoeken die over het internet gaan.

Met een API worden deze methodes uit uw software oplossing beschikbaar gesteld aan het internet of uw intranet.

Zo kan een API het bijvoorbeeld mogelijk maken om de datasets van uw software oplossing doorzoekbaar te maken, of data vanuit het toe te voegen aan datasets met een mobiele app.

API Koppeling

Het kan zijn dat u een software oplossing gebruikt die een API beschikbaar stelt.

Met onze ruime ervaring in het ontwikkelen van API’s is het een kleine moeite voor ons om een koppeling tegen een bestaande API te implementeren.

Door een koppeling tegen een bestaande API te implementeren kan data uit een software oplossing beschikbaar worden gesteld aan een andere software oplossing, zoals; een desktop toepassing, een cloud oplossing, een website, een web applicatie of een mobiele app.

Een API koppeling kan ervoor zorgen dat uw software oplossing naadloos samenwerkt met bestaande software oplossingen die u al gebruikt. Ook software oplossingen van andere leveranciers.