Over ons

EQX Media® is een marketing & media-bureau voor grafische vormgeving, drukwerk, websites en software. Het bedrijf is gestart in het begin van 2017, als bedrijf naast de werkzaamheden die de oprichter in die tijd verrichtte voor zijn werkgevers. Inmiddels is EQX Media® uitgegroeid tot een bedrijf dat zich fulltime bezig houdt met het aanbieden van de producten en diensten die zij heeft ontworpen.

Promotie Video

In de video die hier wordt weergegeven kan je een indruk opdoen van het bedrijf, haar sfeer proeven en kennismaken met haar oprichter.

Doelgroep

Spontaniteit, professionaliteit en originaliteit zijn belangrijke peilers van ons bedrijf. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat we in contact staan met onze klant, en dat we toegankelijk zijn voor zowel de kleine als grotere bedrijven en verenigingen.

Professionele Apparatuur & Programmatuur

We beschikken over een grote verscheidenheid aan professionele apparatuur en programmatuur om adembenemende resultaten voor u mee te bereiken.

Tot slot

Ben je nieuwsgierig geworden naar EQX Media®, haar producten en/of diensten, of wil je simpelweg kennismaken met de oprichter? Schroom dan niet om naar de contactpagina van onze website te navigeren, en het adres op te zoeken voor een kop koffie, het telefoonnummer te vinden om ons te bellen of een appje te sturen, of gebruik te maken van de mogelijkheid om ons vanaf daar een bericht te sturen.

Wij zien ernaar uit om met jou in contact te komen!