Video Opnames

3 sterren
3 reviews
"Video Opnames" Icoon

Naamsbekendheid

Heeft u een nieuw product die u bekend wilt maken aan het publiek, of wilt u de naamsbekendheid van uw product of bedrijf vergroten? Dan is een (promotie-)video het middel bij uitstek om dit mee te doen. Organiseert uw bedrijf, vereniging of stichting een evenement en wilt u hiervan een video-rapportage, dan zorgen wij ervoor dat u naderhand over mooie beelden zult beschikken. Houdt u met uw familie een familiedag en wilt u met z’n allen hier altijd op terug kunnen kijken, en mooie memoires hebben van deze dag, of een familielid in het bijzonder? Dan kunt u ook prima bij ons terecht!

Met onze uitgebreide ervaring maken wij met onze video-apparatuur de opnames voor u (met de juiste belichting), en doen wij de bewerkingen van het video-materiaal.

YOS Bottle

Voor YOS Bottle hebben wij een promotie dag volledig georganiseerd bij DA Drogisterij en Parfumerie Stadskanaal. Het idee, alle POS materialen, de marktkraam, de opstelling van de kraam, de video- en geluidsopnames en de montage ervan zijn door ons gerealiseerd.


Het was een bijzonder leuke dag met Joop Opmeer, de oprichter van het bedrijf en bedenker van de ‘waterfles en pillendoos in één’.

In the end

Het eindproduct is video’s waar u jarenlang trots op zult zijn en gebruik van kan maken voor uw bedrijf!