Software Ontwikkeling

EQX Media Logo Wit

In de hedendaagse tijd hebben we in alle branches te maken met innovatie en kosteneffectiviteit. Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om de kosten van uw processen reduceren of een proces mogelijk maken, wat door inspanning van mensen eenvoudigweg niet realiseerbaar is. Om zo krachten in te kunnen zetten op de plaatsen waar ze het hardst nodig zijn.

Om deze doelen te kunnen verwezenlijken kan het van belang zijn om software in te zetten, toegepast op uw bedrijf of bedrijfsdomein (kennisgebied).

Waarom kiezen voor maatwerk softwareoplossingen?

Maatwerk softwareoplossingen worden vandaag de dag op veel plaatsen ingezet om het werk simpelweg te vereenvoudigen, efficiënter te maken of minder arbeidskrachten nodig te hebben om dezelfde hoeveelheid werk te kunnen verrichten. Het kan ook een keuze zijn om computer-programma’s in te zetten om de foutgevoeligheid te verkleinen, traceerbaarheid te vergroten of een reviewproces (goedkeuringsproces) af te dwingen.

Toepassingen van maatwerk applicaties

Enkele voorbeelden van toepassingen van maatwerk software oplossingen zijn:

  • Op laboratoria kan software worden ingezet om lab-resultaten te vergaren, verwerken, kwaliteitscontrole uit te voeren en rapporten te genereren (dit noemt men vaak Laboratorium Informatie Management Systemen).
  • In productie-omgevingen kan een juiste combinatie van maatwerk hardware en software zorg dragen voor een consequente selectie van materialen/ingrediënten die aan bepaalde criteria voldoen (denk hierbij aan Computer Vision en Artificial Intelligence).

Dit zijn enkel twee uiteenlopende voorbeelden hiervan. Om eerlijk te zijn; The Sky Is the Limit, neem contact met ons op om samen te dromen over uw toekomstwensen, waarvan u tot op heden dacht dat het onbetaalbaar was en dus voor uw bedrijf niet te realiseren!

 

Prijs

Nader overeen te komen