Software development house & marketingbureau. Uw totaaloplossing! Voor grafische vormgeving, drukwerk, video- en fotografie, webdesign & software ontwikkeling.

Software Ontwikkeling

"Software Ontwikkeling" Icoon

Voor uw software-ontwikkelingsprojecten kunt u bij ons terecht. Wij zijn een klein software development house met ware vakidioten in huis. In tegenstelling tot grote detacheringspartijen hoeft u geen werknemers van ons op uw locatie aan te slag te laten gaan; u hoeft dus ook geen kennis in huis te hebben van software ontwikkeling en IT.

Software Development Expertises

Desktop Applicaties

Desktop Applicaties

Wij ontwikkelen desktop applicaties. Desgewenst cross-platform. In tegenstelling tot onze concurrentie.

Hierdoor kan als dat nodig is dezelfde applicatie worden uitgevoerd op Window, Mac OS en Linux.

Mobiele Apps

Mobiele Apps

Mobiele Apps die wij ontwikkelen zijn standaard cross-platform, waardoor dezelfde app kan worden gebruikt ongeacht het soort apparaat.

Native Apps behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Embedded Systems

Embedded Systems

Wij programmeren maatwerk embedded systemen voor u. Deze systemen maken weinig gebruik van energie, of hebben eigen oplossingen voor toevoer daarvan.

Hiermee zijn bijvoorbeeld uw interconnected IoT oplossingen te realiseren.

Web Applicaties

Web Applicaties

Web Applicaties zijn anders dan websites, het zijn toepassingen die niet geïnstalleerd hoeven te worden te gebruiken zijn vanuit een web browser.

Ongeacht de complexiteit van de backend die hierachter schuilt; wij ontwerpen en programmeren uw Web Applicaties.

Ontwikkelteams

Heeft u een een project die u wilt uitbesteden en is daar een groter ontwikkelteam voor nodig? Geen probleem! Wij beschikken over Enterprise licenties om een groot team voor uw ontwikkeling mee aan de slag te laten gaan.

U hoeft geen ervaring te hebben in het aansturen van dergelijke teams, dit is niet uw zorg! Zo nodig  dragen wij hiervoor zorg, door een project manager het ontwikkelteam voor u aan te laten sturen. Onze project manager heeft jarenlang ervaring in het leiden van dergelijke projecten, dat komt dus helemaal goed!

Integer en transparant

Bij ons staat integriteit en transparantie hoog in het vaandel! Met onze kennis en kunde zullen wij u informeren tot op het niveau dat bij u past. Hiertoe zijn wij heel goed in staat. Het gaat u immers om een oplossing die moet worden gerealiseerd voor uw uitdaging.

Door onze uitgebreide kennis en kunde van systemen, frameworks en domeinen, in combinatie met jarenlange ervaring realiseren wij zonder enige moeite dat waarnaar u op zoek bent.