Software Ontwikkeling

"Software Ontwikkeling" Icoon

Regelmatig vraagt een productieproces, een standaard handelen, toezicht, of selectie om maatwerk software oplossingen om dergelijke taken doeltreffend mee te automatiseren. Enkele voorbeelden van zulke toepassingen worden hieronder nader voor u omschreven.

Laboratorium Informatiesystemen

Op laboratoria kan software worden ingezet om lab-resultaten te vergaren, verwerken, kwaliteitscontrole uit te voeren en rapporten te genereren (dit noemt men vaak Laboratorium Informatie Management Systemen).

Binnen dit werkveld beschikken wij over ervaring, opgedaan binnen verschillende laboratoria (farmaceutische en biologische). Wij zijn dus op de hoogte van deze domeinen en kunnen met een korte aanlooptijd (software-)oplossingen voor u realiseren, die u kunt inzetten op uw lab.

Geautomatiseerde selectiesystemen

In productie-omgevingen kan een juiste combinatie van maatwerk hardware en software zorg dragen voor een consequente selectie van materialen/ingrediënten die aan bepaalde criteria voldoen (denk hierbij aan Computer Vision en Artificial Intelligence).

Op deze manier zijn uw investeringskosten wellicht hoger, het voordeel is echter dat u aanzienlijk lagere operationele kosten heeft, en op deze manier vaak een veel hogere winst kunt realiseren. Wij helpen u daar graag bij!

Omgevingsinteractie systemen

In ruimtes in de buitenlucht zoals akkers, speelvelden en dergelijke kan gebruik worden gemaakt van een combinatie van sensomotorische hardware en software om te anticiperen op omgevingsvariabelen, zoals; weersomstandigheden, nabijheid van personen en objecten etc.

Met ons uitgebreide ervaring binnen de IoT realiseren wij graag een kosteneffectieve oplossing voor uw bedrijf, stichting of (sport-)vereniging.

Dit zijn enkel drie uiteenlopende voorbeelden hiervan. Om eerlijk te zijn; The Sky Is the Limit, neem contact met ons op om samen te dromen over uw toekomstwensen, waarvan u tot op heden dacht dat het onbetaalbaar was en dus voor uw bedrijf niet te realiseren!

Ontwikkelteams

Heeft u een een project die u wilt uitbesteden en is daar een groter ontwikkelteam voor nodig? Geen probleem! Wij beschikken over Enterprise licenties om een groot team voor uw ontwikkeling mee aan de slag te laten gaan.

U hoeft geen ervaring te hebben in het aansturen van dergelijke teams, dit is niet uw zorg! Zo nodig  dragen wij hiervoor zorg, door een project manager het ontwikkelteam voor u aan te laten sturen. Onze project manager heeft jarenlang ervaring in het leiden van dergelijke projecten, dat komt dus helemaal goed!