Professionele Fotografie

4 sterren
4 reviews
"Professionele Fotografie" Icoon

Wilt u uw producten aan de man brengen? Of wilt u professionele foto’s van uw bedrijf? Dan kan een fotoreportage het middel bij uitstek zijn. Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden!

Fotorapportages van uw bedrijf

Nogmaals, een foto zegt meer dan duizend woorden! Met een foto schep je in een moment de juiste sfeer. Wij komen graag bij u langs op locatie om u en uw werknemers vast te leggen. In een ongedwongen sfeer leggen wij uw bedrijfsimago vast.

Een fotorapportage van uw bedrijf is perfect te gebruiken voor uw website. Overtuig de bezoekers van uw website ervan dat ze voor u moeten kiezen!

Fotorapportages van evenementen

Tijdens een speciaal evenement in (bijvoorbeeld) uw winkel of bij uw vereniging zou u foto’s door ons kunnen laten maken, zodat u naderhand kunt terugblikken op het evenement. U zou een mailing kunnen sturen naar uw klanten, een krantenartikel plaatsen in de lokale krant of een bericht plaatsen op Social Media (Facebook, Instagram, Pinterest e.d.), en dat alles rijkelijk gevuld met professionele foto’s.

Foto’s van bedrijfsfeesten en familie uitjes

Gaat u met uw bedrijf naar een bijzondere of gezellige locatie en wilt u hiervan mooie en professionele foto’s voor uw personeel, uzelf, voor in lijsten aan de muren binnen uw pand (om de herinneringen vers te houden of de verbondenheid te vergroten)? Dan helpen wij u hier graag bij!

“Is dat de fotograaf? Vaak zijn fotografen niet zó vriendelijk.” Klant van Amoeri Barbershop (tijdens een fotoshoot)

We komen gerust bij u op de locatie langs en maken foto’s van bijzondere, mooie, ontroerende of komische momenten. Onze fotograaf is een welgemanierde, vriendelijke, sociale en spontane man.

Make-Up Factory evenement

Tijdens het driejarige bestaan van DA Drogisterij en Parfumerie Stadskanaal, was visagist Ronald Maasakkers aanwezig namens Make-Up Factory. Hij verzorgde voor diverse klanten, welke zich van te voren bij de winkel hadden opgegeven, make-up.

De winkel had besloten om tijdens dit jubileum de klanten mee te laten genieten van het feest. Ze konden zich deze dag even extra bijzonder voelen, door de mooie make-up, waar ze mee over straat konden gaan.

“Dank je wel! Leuk dat jullie dit organiseerden!”Monique Splint klant van DA Drogisterij en Parfumerie Stadskanaal

Voor DA Drogisterij en Parfumerie Stadskanaal hebben wij een foto-reportage verzorgd op deze dag. Alle klanten hebben naderhand zelf de foto’s gekregen via e-mail en de foto’s (van de klanten die toestemming hebben gegeven) zijn door ons op de Facebook pagina van de winkel geplaatst.

Lancering Amoeri Products

Amoeri Products is de nieuwe productlijn van Amoeri Luxury, met verzorgingsproducten voor de hedendaagse stijlvolle en stoere man.

“Mooie foto’s zijn het resultaat van de fotoshoot die EQX Media® voor ons heeft gemaakt. Wij gebruiken de foto’s om nieuwe klanten aan te winnen en ze een goede eerste indruk van ons merk te geven!”Emeer Al Badawi van Amoeri Products

Om de productlijn goed onder de aandacht te brengen, heeft de eigenaar van Amoeri Products ervoor gekozen om een fotoreportage door ons te laten maken, en deze te gebruiken op Social Media en andere communicatie-kanalen.

Een van de winkelketens waar deze nieuwe cosmetica productlijn is geïntroduceerd is de DA drogist.

Artistieke foto's

Niet enkel voor uw serieuzere foto’s kunt u bij ons terecht. Zonder enige moeite maken wij oogstrelende artistieke foto’s van bijvoorbeeld adembenemende locaties in de natuur voor u.

Met de juiste camera instellingen zorgen wij voor focus op de juiste plaats in de foto’s of macro effecten –om de kleinst mogelijke objecten duidelijk zichtbaar te maken–.

Door extra zorg en aandacht te besteden aan de belichting creëren wij kunstzinnige foto’s, zoals u kunt zien aan de foto’s uit de Artsy Outdoors reeks.

Door de juiste hoek op te zoeken van een aangezicht, weten wij fraaie foto’s te maken, waarin zoals op deze foto’s te zien is, een mooie samensmelting van industriële bouwwerken en de natuur ontstaat.

Optimalisatie van de foto’s

Zijn uw foto’s nog niet perfect? We bewerken wanneer dit nodig is de rapportage voor u met professionele fotobewerkingssoftware. Door deze set aan programma’s te gebruiken krijgen uw foto’s de juiste belichting en kleurstellingen, zelfs wanneer het licht op uw locatie niet optimaal is. Het resultaat? Prachtige foto’s, geschikt voor alle doeleinden!

Ons gezamenlijke einddoel is gelijk: ‘knallers van foto’s, die van het scherm van uw klanten, of uw drukmedia afspatten’.

Foto’s met branding- of fotoachtergronden

Wilt u foto’s met uw bedrijfsbranding op de achtergrond of het beeld van een prachtige locatie, zonder dat bijvoorbeeld; u, uw vrienden, uw familie of personeel, ver hoeven te reizen? Geen punt! Wij beschikken over de juiste combinatie van fotografie apparatuur en programma’s om dit voor u mogelijk te maken.