Betaalmethoden

Wie vindt het nou echt leuk om met het betalen van facturen bezig te zijn? Daarom proberen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken. Het is mogelijk om met diverse betaalmethoden uw facturen aan ons te voldoen. Op deze pagina leest u welke betaalmethoden u kunt gebruiken.

Reguliere Betaalmethoden

iDEAL Logo

iDEAL

iDEAL Logo

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank.

SEPA-overboeking Logo

SEPA-overboeking

SEPA-overboeking Logo

SEPA staat voor Single Euro Payments Area.

Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen.

Logo van SEPA-incasso

SEPA-incasso

Logo van SEPA-incasso

SEPA staat voor Single Euro Payments Area en werd geïntroduceerd om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen.

Met SEPA-incasso hoeft u nooit meer om te kijken naar uw facturen en worden ze automatisch geïncasseerd.

Contactloos Pin Sticker

Contactloos Pinnen

Contactloos Pin Sticker

Met uw pinpas kunt u (contactloos) bij ons betalen.

Indien gewenst kunt u aangeven dat u wilt pinnen, wij zorgen dan dat wij ons pinapparaat voor u meenemen!

Alternatieve Betaalmethoden

PayPal Logo

PayPal

PayPal Logo

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Bitcoin Logo

Bitcoin

Bitcoin Logo

Bitcoin is wat ze noemen een “cryptcocurrency” het is een digitale decentrale munteenheid waarvan de koers fluctueert op de open markt. In tegenstelling tot de systemen waar we nu mee betalen, zoals bijvoorbeeld creditcards, is bitcoin uitermate geschikt voor gebruik op het Internet.

Bunq Logo

Bunq.me

Bunq Logo

bunq.me maakt gebruik van vertrouwde betaalmethodes zoals iDeal, bunq en SOFORT. U deze bunq.me link gebruiken om facturen te voldoen of donaties te doen. Uw geld wordt direct overgemaakt naar ons.

Betalen met bunq.me doet u in enkele seconden: kies het bedrag, de betaalmethode en bevestig uw betaling. That’s it!

Tikkie Logo

Tikkie

Tikkie Logo

Snel facturen betalen? Dat regel je met Tikkie. Met de Nederlandse betaalapp met de meeste gebruikers kan je ook betalen aan ondernemers. Betaal snel en makkelijk, als je een Tikkie ontvangt!

Tikkie is een initiatief van de ABN-AMRO bank (maar iedereen kan ermee betalen).

Cadeaukaarten

VVV Giftcard Logo

VVV Giftcard

VVV Giftcard Logo

Vanaf 1 november 2017 is de VVV Giftcard vervangen door de VVV Cadeaukaart en wordt niet langer meer verkocht.

De VVV Giftcard kunt u te samen met één van de andere betaalmethoden gebruiken. Zo kunt u een cadeau gebruiken als ‘korting op uw factuur’ of kunt u (indirect) een contante betaling aan ons verrichten.

Veelgestelde vragen

Accepteren jullie contante betalingen?Ons bedrijf heeft geen kassalade, zoals u van traditionele bedrijven gewend bent, vandaar dat u bij ons alleen digitale of pin-betalingen kunt verrichten.

Wat als ik perse met contant geld een factuur wil voldoen?U kunt ter waarde van het factuurbedrag een VVV Giftcard kopen, van het contante geld, en deze gebruiken om de betaling te verrichten, door de VVV Giftcard optie te gebruiken op de betaalpagina.

Kunnen wij een donatie aan jullie doen?Indien u bijvoorbeeld onze R&D wilt ondersteunen of boosten, dan kunt u met de bunq.me methode die op deze pagina vermeld staat een donatie aan ons doen! Als u uw gegevens achterlaat, dan zullen wij u op de hoogte houden van wat er met uw donatie wordt bereikt.