.NET Consultancy

EQX Media® biedt .NET Consultancy en helpt uw bedrijf met het ontwerpen, implementeren en beheren van IT oplossingen. Daarbij ontzorgen wij door u te helpen bij uw IT vraagstuk met CI/CD, DevOps, software testing, automatisering, project management, release management en quality assurance.

Aangeboden Diensten

Dankzij de mooie projecten en opdrachten waaraan wij hebben gewerkt, hebben wij uitgebreide kennis van en ervaring met fullstack development.
Wij hebben onder andere binnen laboratoria, de transport industrie, het onderwijs en de financiele sector software architecturen gerealiseerd.

Software Design

Het ontwerpen van softwareoplossingen en software-architecturen, door het specificeren van eisen en het daarvoor tekenen van (UML-)diagrammen en stroomdiagrammen.

We schrijven regelmatig pseudocode om het proces te verbeteren.

.NET Development

Schaalbare .NET oplossingen voor in de cloud of on-premises, gebruikmakend van API's, serverless methodes, microservices en meer.

Maar ook cross-platform applicaties voor desktops, mobiele apparaten en embedded apparaten.

Software Testing

Natuurlijk testen wij onze implementaties altijd functioneel.

Daarnaast ontwikkelen wij tests en voeren wij deze (geautomatiseerd) uit. Denk hierbij aan unit tests, integratie tests, load tests en stress tests.

CI/CD

Door continuous deployment en continuous delivery toe te passen, bouwen wij uw software oplossingen continu en (volledig) geautomatiseerd.

Hierdoor kunnen regelmatiger kleinere wijzigingen worden vrijgegeven.

Automatisering

Van updates van besturingssystemen en software, tot synchronisatie van data, tot conditionele triggering van geautomatiseerde processen en flows.

Met onze kennis verhogen wij uw efficiëntie en verlagen wij de kosten!

IT Beheer

Beheer van uw (on-premise) servers, API's en services, en uw virtuele omgevingen en virtuele machines.

Ons is niets te veel gevraagd met onze ervaring van Microsoft Windows Server en GNU/Linux, en de automatisering ervan.

Project Management

Beheer van uw project met een backlog, beheer van wijzigingsverzoeken (RFC), schrijven van User Stories en definitie van (technische) requirements.

Tevens bieden wij stakeholder management en het uitzetten van de (product) roadmap.

Release Management

Van het plannen, bouwen en testen van nieuwe en gewijzigde software onderdelen. Van de requirementsanalyse af, tot beschikbaar maken van de onderdelen in een stabiele versie.

Wij realiseren uw releases met de ruime ervaring hiermee.

Quality Assurance

Software audits om de kwaliteit van uw oplossingen in kaart te brengen. Gebruikmakend van (statische) code analyse, static application security testing (SAST) en Quality Gates.

Wij waarborgen de kwaliteit van uw IT oplossingen!